Skip to content

Coaching

Het is prettig om balans te ervaren in het leven. Maar het is er gewoon niet altijd. Soms heb je advies nodig om te leren omgaan met disbalans. Soms is er bijsturing nodig om weer in je eigen kracht en flow te komen en blijven. Simone Holstege van Adhara-Yoga helpt je om toegang te krijgen tot je eigen energie en wijsheid. Ze leert je dit stapsgewijs te bereiken.

Individueel Coaching
gesprekken, yoga en meditatie

Voor mensen die weinig tijd hebben en toch thuis willen mediteren of yoga willen beoefenen, biedt Simone een persoonlijke training op maat. In een coaching sessie beoefenen we samen yoga en/of meditatietechnieken toegesneden op jouw persoonlijke vraag.  Dit kan prima als je geen ervaring hebt met yoga of meditatie.

Samen kijken we via gesprekken naar jouw behoefte en ontdekken welke knelpunten er eventueel zijn. Wij kunnen dan een eventuele yoga en/of meditatie schema op maat bouwen. Je krijgt op jouw specifieke vraag informatie en verschillende podcasts van de oefeningen voor thuis. Op die manier kun je een paar weken vooruit en oefenen op jouw eigen tempo. Een vervolgsessie om de yoga en/of meditatie op gang te houden in je dagelijks leven is een mogelijkheid.

Het brengt verandering in je leven waardoor je meer kalmte en inzicht zult ervaren, zowel professioneel als privé. Deze individuele sessies bieden ook specifieke steun en rust tijdens een moeilijke periode in je leven. De sessies zijn ook geschikt als je, onder persoonlijke begeleiding, wilt leren wat meditatie nou eigenlijk is.

Op afspraak (1 uur)
Docent Simone Holstege
Locatie Gezondheidscentrum t’Duifje
Kosten €65,- (introductie gesprek €25,-)